info@cu-ljubljana.com      +386 40 576 007      PON-PET: 12-18h      POT DO NAS

   

Zavedamo se, da je vsaka oseba drugačna. Naš cilj je, da predstavimo najboljše možnosti za vsakega posameznika. Najsi gre za nadgrajevanje kolesa z najboljšimi komponentami ali pa za ustvarjanje vašega sanjskega kolesa. Vse, kar počnemo, je prilagojeno vašim željam.

Znani smo po sestavi sanjskih koles – dovolite, da uresničimo tudi vaše sanje.

Bistvo našega posla je prilagajanje koles za stranke.

Vas zanima, kako vse skupaj poteka?

Vse se začne z vašimi željami, ki jih zaupate nam! Kot popoln kolesarski začetnik ste zagotovo slišali za eno od prestižnih znamk koles in mnoge komponente ali pa ste prebrali številne ocene. Mnogi ste se za pomoč obrnili na kolesarske forume in kolesarske poznavalce. No, tu pa smo tudi mi. Da vam pomagamo pri vsem, vam priskrbimo znanje, ki ga potrebujete na začetku. Zavedamo se, da je bil vsak profesionalec nekoč začetnik. Tudi mi smo bili. Pravi odgovori in informacije, pravi izdelki, osnovne razlike med opremo, pravilno vpenjanje in odpenjanje čevlja s pedali, iskanje sokolesarjev, to je le del naše vsakodnevne agende. Le pravilna velikost kolesa še ne pomeni, da boste uživali na kolesu. Dovolite, da vam pomagamo kolo pravilno nastaviti in prilagoditi komponente za bolj udobno vožnjo.

Če sodite med tiste kolesarje, ki si želite iz vožnje v vožnjo izboljšati svoje osebne rekorde ali pa med tiste, ki si ne predstavljate življenja brez kolesa, potem verjamete, da vedno obstaja nekaj, kar vam bo pomagalo, da boste še hitrejši in še boljši. Nekateri kolesarji iščejo najlažje načine za premagovanje vzponov, drugi uživajo v razgledih s kolesa in si zato želijo udobne vožnje od prvega do zadnjega metra, tretji si želijo razdalje premagati čim hitreje in z veliko moči. Mi smo tu, da vam pomagamo do vašega cilja.

Stopite v stik z nami, res ne grizemo! 🙂

Kontakt
Zapri

ODPIRALNI ČAS

Ponedeljek – petek: 12:00 -18:00
Sobota, nedelja & prazniki: Kolesarimo!


KONTAKT

+386 40 576 007

info@cu-ljubljana.com

Dobrunjska cesta 62, 1261 Ljubljana


E-novice

Prijavi se

Kontaktni obrazec