info@cu-ljubljana.com      +386 40 576 007      PON-PET: 12-18h      POT DO NAS

   

Radi kolesarimo in uživamo v družbi kolesarjev. Naj bo to na naših kolesarskih turah ali na dogodkih, ki jih prirejamo, morda celo na izletih, ki jih prilagodimo za vas.

#ciklokrosjekul

Ko pride do organizacije kolesarskih dogodkov, se posebej dobro znajdemo kot organizatorji dirk v ciklokrosu. Vsako leto organiziramo ciklokros dirko Cycling United, ki jo pripravljamo v sodelovanju z našim lokalnim kolesarskim klubom. Tako vsako leto znova združimo kolesarsko skupnost, ki z veseljem podpira najboljše tekmovalce v tej zanimivi kolesarski disciplini.

Ponujamo tudi dnevne izlete različnih dolžin in zahtevnosti. Ali ste sami ali vas je več, če bi z nami zavrteli pedala, kliknite sem, izpolnite obrazec in vse ostalo prepustite nam. Pokličite nas za več informacij, z veseljem vam bomo pomagali.

Ekipa Cycling United Ljubljana redno potuje po svetu in se sama udeležuje različnih dirk ali pa navija za najboljše kolesarje širom sveta. Odpravimo se na Pariz-Roubaix, dirko po Italiji, dirko po Franciji, dirko po Flandriji … Stopite v stik z nami, pojdite z nami ali pa nas poiščite na kakšnem dogodku. Veseli vas bomo.

Kontakt
Zapri

ODPIRALNI ČAS

Ponedeljek – petek: 12:00 -18:00
Sobota, nedelja & prazniki: Kolesarimo!


KONTAKT

+386 40 576 007

info@cu-ljubljana.com

Dobrunjska cesta 62, 1261 Ljubljana


E-novice

Prijavi se

Kontaktni obrazec