info@cu-ljubljana.com      +386 40 576 007      PON-PET: 12-18h      POT DO NAS

   

K nastanku našega podjetja nas je vodila strast do kolesarstva. Trgovino in servis je ustanovil in jo vodi nekdanji profesionalni cestni kolesar, ki je v kolesarski šport vpet od leta 1995. Na začetku smo bili kolesarska maloprodajna trgovina na obrobju Ljubljane, ki je našla svoj prostor ob eni najbolj priljubljenih in lepih kolesarskih poti v lokalni skupnosti. Od takrat je podjetje preraslo prvotne okvirje in zdaj pod eno streho združuje kolesarske navdušence, ljubitelje športov na prostem in avantur, vsem pa je skupna neusahljiva želja po širnem znanju.

Skozi leta je naša trgovina postala prostor, kjer se zbirajo stranke in partnerji, ki so v prvi vrsti športni navdušenci, mnogi so postali prijatelji. V sproščeni atmosferi in z nasmeškom na obrazu vselej poskrbimo za prijazen in strokoven pristop do vsakega, ki nas obišče. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalni športnik – na nas se lahko zanese vsakdo. Ob koncu dneva smo vsi kolesarji. Vsi smo nekje začeli, zato sta znanje iz prve roke in strokovnost vselej pomembna. Z veseljem in navdušenjem delimo z vami tudi malo znane in skrite slovenske dragulje ter trike in nasvete za popestritev vaše vožnje.

Ko boste brskali med našo ponudbo, boste ugotovili, da ponujamo opremo najboljše kakovosti. Smo uradni zastopniki in uvozniki za svetovno priznane znamke koles Ridley in Eddy Merckx ter opreme za vas in vaše kolo, kot so CeramicSpeed, ION Bike in mnoge druge.

Vse, kar počnemo, je prilagojeno posamezniku – naj bo to le nakup kakšnega od izdelkov ali pa nakup kolesa v naši trgovini ali preko spleta, nič drugače ni s prilagajanjem kolesa, izposoji opreme, organizaciji kolesarskih tur in izletov. Če najdete kakšen izdelek, ki ga v naši trgovini ni, vam bomo prav tako z veseljem pomagali.

Naš cilj je enostaven in neposreden pristop. Želimo si ohraniti in razviti znamke ter skupnost, ki ima za nas resnično vrednost in povezavo. To nam pomeni največ in verjamemo, da je takšno razmišljanje razlog za naš uspeh.

ODPIRALNI ČAS

Ponedljek – petek: 12:00 – 18:00
Sobota, nedelja & prazniki: Kolesarimo!


KONTAKT

+386 40 576 007

info@cu-ljubljana.com

Dobrunjska cesta 62, 1261 Ljubljana

Kontakt
Zapri

ODPIRALNI ČAS

Ponedeljek – petek: 12:00 -18:00
Sobota, nedelja & prazniki: Kolesarimo!


KONTAKT

+386 40 576 007

info@cu-ljubljana.com

Dobrunjska cesta 62, 1261 Ljubljana


E-novice

Prijavi se

Kontaktni obrazec