info@cu-ljubljana.com      +386 40 576 007      PON-PET: 12-18h      POT DO NAS

   

Eden najboljših in najlepših pogledov na pokrajino je s kolesa! Resnično se lahko s kolesa zatopite v okolico in jo raziščete bolj kot bi jo lahko peš. Ustavite se lahko kadarkoli in kjerkoli, vmes nekaj prigriznite in raziščete skrite zaklade, do katerih z avtom ne morete.

Med številnimi aktivnostmi, ki jih ponujamo, so kolesarski izleti širom celotne Slovenije, po raznolikih terenih, za kolesarje različnih starosti in pripravljenosti. Slovenijo lahko raziščete z lahkotnim obračanjem pedal, obiščete lahko zgodovinska mesta, osvojite lahko najtežje slovenske vzpone. Idej nam ne manjka.

Organiziramo kolesarjenje za skupine, team building za podjetja (kolesarstvo z dodatnimi aktivnostmi kot so kajak, rafting, canyoning, zipline itd.), vikend oddih, aktivni vikend, udeležbo na maratonih in kolesarskih dogodkih (Kolesarski maraton Junaki vinogradov, Sellaronda Bike Day, Paris Roubaix Challenge …).

Kolesarskim začetnikom nudimo individualne ali skupinske ure (z največ štirimi kolesarji v skupin). Naučimo vas osnove, skupaj kolesarimo po cesti, spoznavamo osnove in pravila, pravilno uporabljati prestave in vpenjati pedala … Ure so primerne tudi za tiste, ki se še odločate za nakup cestnega kolesa (za takšne je pri nas na voljo izposoja kolesa), lahko pa ure podarite kot darilo (za rojstni dan, za začetnike v cestnem kolesarstvu, ob nakupu kolesa …).

Vsak dan organiziramo vodene kolesarske runde po Ljubljani in Kranju, za kar je potrebna rezervacija.

Če so vas ob branju zasrbele noge ali si želite več informacij o ponudbi in cenah, izpolnite spodnji obrazec ali pa nas pokličite na 040 576 007 v času uradnih ur, od ponedeljka do petka med 12. in 18. uro.

Kontakt
Zapri

ODPIRALNI ČAS

Ponedeljek – petek: 12:00 -18:00
Sobota, nedelja & prazniki: Kolesarimo!


KONTAKT

+386 40 576 007

info@cu-ljubljana.com

Dobrunjska cesta 62, 1261 Ljubljana


E-novice

Prijavi se

Kontaktni obrazec