CYCLING UNITED LJUBLJANA

Pozdravljeni ljubiteljice in ljubitelji vrhunskih športnih znamk!

Kolesarite, tečete na smučeh, izvajate jogo ali preprosto živite športno življenje? Na pravi strani ste!

Odkrijte, kaj se skriva na Dubrunjski cesti 62 in če ne najdete, kar iščete, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Ridley

#BeTOUGH

ODLO

#TheArtOfLayering

ION

#IONaction

Objavljeno: 27. 3. 2017

ION Bike

Primožu je uspel neverjeten spust po planiški velikanki! Dosegel je svoj novi rekord - 112km/h! #thumbsup

Video si lahko ogledate na naslednji povezavi: KLIK KLIK

Na posnetku je oblečen v oblačila ION (klik do artiklov):

hlače ION Impact 

jakna ION Carve

rokavice ION Ledge

Avtor slike: Foto Bohinj

 

Zakaj izbrati Ridley?

Belgija je država, ki je tesno povezana s kolesarstvom, zato ni presenečenje, da je nekdanji profesionalni kolesar Jochim Aerts leta 1990 ustanovil podjetje Ridley prav tam. Njegove najbolj znane besede so: „Vedno obstaja boljša pot in boljša možnost.“ Ridley se zato ponaša z inovativnimi materiali, optimizirano aerodinamiko in z dolgoletnimi izkušnjami, podjetje pa trenutno največ vlaga v razvoj.

O nenehnem razvoju tako priča najnovejša pridobitev, t. i. vetrovnik, to je tunel, ki je zgrajen posebej za potrebe kolesarstva in je edinstven na svojem področju. Vetrovnik je dolg 35 m in v njem lahko umetno ustvarjen veter doseže hitrost do 110 km/h. Poseben je zato, ker nudi lasersko branje vpliva upora vetra, kar do sedaj nima še noben vetrovnik. V veliko pomoč bo kolesarjem pri določitvi optimalnega položaja telesa na kolesu. Najpomembnejša lastnost vetrovnika pa je ta, da lahko v njem preučujejo učinek aerodinamike ne samo pri posamezniku, ampak tudi pri skupini kolesarjev, kar je izjemen dosežek.

In to še ni vse!

Ridley stavi na drugačnost in edinstvenost. Ridley vam daje možnost, da izstopate. Sanjate o kolesu v vaših barvah? Si želite drugačne obroče? Mogoče tudi opremo? Bi bili radi unikatni? Potem je Ridley prava izbira za vas! Kontaktirajte nas in nam zaupajte svoje želje, skupaj jih bomo uresničili!

Blagovne Znamke

Go to top